"Get Fitter with Glitter is een totaalconcept op het gebied van fysieke en mentale fitheid voor jong en oud".
Heb jij het voornemen om je fitter te gaan voelen, dan ben je bij Get Fitter with Glitter aan het juiste adres. Wat kunnen we voor jou betekenen?
We beginnen de eerste training met een intake, waarbij we in kaart brengen welke wensen je ten aanzien van je fitheid hebt en welke knelpunten je mogelijk ervaart. Aan de hand van deze punten volgt een persoonlijk plan voor jouw begeleiding. 
De belangrijkste pijler hierin is je bewegingsplan. Dit zal bestaan uit al je beweegmomenten in een week. Het zou bijvoorbeeld een outdoor training kunnen zijn, gericht op conditie met ruimte voor spierversterkende oefeningen. Het kan ook een gepersonaliseerd fitness schema zijn. 
Sinds begin 2022 heeft Get Fitter with Glitter een eigen exclusieve high end boutique gym gelegen midden in het Gooi, grenzend aan het Goois Natuur Reservaat. Deze gym is voorzien van de nieuwste Life Fitness cardioapparatuur en op maat gemaakte Crosmaxx rekken, voor krachttraining. Wat deze gym tevens uniek maakt is dat je ook eenvoudig een combinatie van binnen en buiten trainen kan maken, dit gevarieerde aanbod maakt dat je nooit met tegenzin gaat trainen. Alles met het doel om fitter te worden en je fitter te voelen. Maar we zullen ook kijken naar rust. Vertraging en verstilling zijn een weldaad voor je algemeen welbevinden. 
Het vinden van een balans, tussen keihard trainen en rust, is een zoektocht waarbij we je kunnen helpen. Mede door een evenwichtige balans zul je beter in staat zijn om met tegenslagen te ‘dealen’. Door te trainen onder begeleiding van Get Fitter With Glitter zul je merken dat je je overall fitter en dus beter gaat voelen. Het doel om fitter te worden en zolang mogelijk te blijven zal uiteindelijk resulteren in een Way of Life.   
Sinds 2022 heeft Get Fitter With Glitter een samenwerking met Luus voedingscoach (metluus.com), voor meer informatie neem contact met mij op.

Listen baby, ain't no mountain high enough.

- Marvin Gaye

BUITEN SPORTEN
Is binnen in een sportschool bewegen niks voor jou? Maar wil je fit, sterk, soepel en in de buitenlucht in beweging zijn? 
De trainingen bestaan o.a. uit: 
- hardlopen
- intervaltraining
- fitnessoefeningen in de natuur. 
De ideale groepswork-out in de uitdagende omgeving van 't Gooi! Je hond is ook welkom! 
PERSONAL TRAINING
Bij Get Fitter with Glitter wordt resultaatgericht, gedurende een langere periode met je aan een gezonde(re) en energieke leefstijl gewerkt. Gery is je eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mentalcoach, vertrouwenspersoon én geeft je advies op het gebied van sport en bewegen. Gezien de COVID-19 crisis is ook deze training tot nader order buiten. 
De afspraak met haar staat (en gaat dus altijd door), ook als het regent, als je moe bent of gewoon geen zin hebt. Gery is je hoogstpersoonlijke stok achter de deur die je onvermoeibaar helpt en herinnert aan je doelen.

Beat me and make me work
I'll show you what I am worth.

- Davina Michelle

I get by with a little help from my friends.

- The Beatles

SMALL GROUP TRAINING
Wil je niet in een grote groep trainen? Maar gezellig met een aantal vrienden/vriendinnen? Dan past Small Group Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep t/m max 4 personen en ervaar je toch de motivatie en coaching die Gery je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan altijd centraal.
Doordat je traint in een kleine groep kan Gery goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen. Ook is de Small Group Training beter betaalbaar doordat je de kosten deelt met anderen.
Gezien de COVID-19 crisis is ook deze training tot nader order buiten. 
SPINNING​​​​​​​
Spinning is meer dan alleen een stukje fietsen op een spinning fiets. Het is een sport waarbij het draait om conditie opbouwen, vet verbranden en vooral veel plezier hebben. De beste manier om gewicht te verliezen is door veel calorieën te verbranden. Met spinning kan je tussen de 600 en 800 calorieën verbranden.
Spinning is een pittige groepstraining, waarbij doorzettingsvermogen belangrijk is om een les vol te kunnen houden. Als je eenmaal begint, dan is het lastig om met deze sport te stoppen.​​​​​​​
Als Spinning trainer bij Rebel Sport in Huizen, kan je op woensdag- en zondagochtend bij Gery komen spinnen. 
Time to leave the pressure behind. 
There's no surrender, no.​​​​​​​
- Kane
Back to Top