"Bewegen is voor iedereen leuk ongeacht je leeftijd, en zorgt voor een goede balans in ieders leven".
Gery heeft binnen haar tennisteam al jaren de bijnaam Glitter. Deze geuzennaam, bracht Gery mede op de slogan “Get Fitter with Glitter “. 
Sinds enige jaren is zij werkzaam als spinninginstructrice bij sportschool Rebel in Huizen. Tevens verzorgt zij small group trainingen voor deelnemers aan de Alpe d’HuZes. Ze is geschoold als fitness trainer (2019) en medical fitness trainer bij de Aalo (2022). In het najaar van 2022 start zij met een opleiding tot oncologisch fitness trainer. Na eerder gewerkt te hebben in de fitness van Rebel in Huizen en de Loods in Blaricum, werkt zij nu met name als personal trainer in haar eigen studio of indien wenselijk bij de klant op locatie. Ook wordt zij ingehuurd door Let’s do it en Your Health personal training.  
Voordat Gery van sport en lesgeven haar beroep kon maken was zij werkzaam als Medisch Maatschappelijk Werker in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag en St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Daarnaast heeft ze onderzoek naar kankerpatiënten gedaan in de Mayo Clinic in Amerika. Later specialiseerde zij zich aan de Vrije Universiteit in de ouder wordende mens. 
In Get Fitter with Glitter combineert en deelt Gery deze kennis en kunde. Haar liefde voor sport en de winst van bewegen, ongeacht je leeftijd wil ze graag overbrengen naar klanten. Ze is ervan overtuigd dat bewegen voor iedereen leuk kan zijn en kan zorgen voor een goede balans in ieders leven. 
Back to Top